B
i
l
j
e
t
t
e
r
Ocktoberfest

Välkommen till Göteborg Oktoberfest

Om Oktoberfesten

Oktoberfesten uppvisar en lång tradion som startade i München för mera end 200 år sedan – ett ordentligt firande att skörden är avslutad. När man kommer in till Oktoberfesten Göteborg får man känslan av att vara i München. Dekorationer är blått och vitt och våra servitörer/servitriser är i klädda i Lederhosen och Dirndl – de bayerska folkdräkterna. Oktoberfesten är fyllt med långbord och vi serverar härliga enlitersöl som gör Göteborg Oktoberfest till något extra. Vi garanterar att du inte kommer att sitta länge innan du vill sjunga med och kanske stå på bänkarna. En sann Oktoberfest är att sjunga med ett glatt humör – ett motto som garanterar en underbar kväll.

Vårt stärk öl bryggs enligt den tyska lagen i Bayern om renhet och har 5% volymprocent – ett öl du kommer att älska. Bryggeriet ligger direkte ved Nürnberg . Vi rekommenderar att du bokar våra tjänster och därmed en säker plats. Vårt öl- och materbjudande kostar endast SEK 495-595 per person beroende på vilken dag och du har allt du behöver. Tryck Boka online til höger.

2011 öppnade den första Oktoberfesten i Stockholm och det var fantastiskt hur väl svenskarna tog emot den och roade sig. 2013, när vi öppnade dörrarna igen, blev det ännu bättre eftersom också Göteborg fick sin egen Oktoberfest. I 2014 har vi också öppnet i Karlstad och Malmö, plus en lederbyxor och Dirndl shop i tältet. Kan ske du redan vil komme i kläder så titta på www.lederhosen-shop.net.

Oktoberfesttraditionen bjuder att man ska bära Lederhosen eller Dirndl för att skapa den rätta stämningen. Därför erbjuder vi, för den som vill, uthyrning av kläder för endast SEK 350, så att du kan bli en äkta bayerska eller bayrare för en kväll. Det är en upplevelse man aldrig glömmer! Det är genuina kläder i original från München. Vi har Dirndl i storlekarna 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50 och 52 samt Lederhosen i storlekarna 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70 och 72. (Välj herrkläder i en storlek mindre än du normalt har) Du kan du hämta kläderna i garderoben och lämna dem senast 23:00. Du lämnar ett ID-kort i pant eller erlägger en deposition på SEK 300, som du självklart får tillbaka när du återlämnar kläderna.

Villkor:

Göteborg Oktoberfest ansvarar ej för fel rörande priser och övrig information. Med reservation för ändringar.